Unitronics Unistream USL-156-B05 HMI

15,6'' HMI VNC Version

UniStream® Display modeller er farge touch skjermer som støtter VNC client, og er tilgjengelig i størrelser fra 5'' widescreen til 15.6'' widescreen format.

Via VNC kan UniStream PLS'er koble seg til skjermene for å vise HMI skjermbilder i pls'en designet i Unilogic.

I tillegg til HMI skjermbilder supporterer skjermene også UniApps™, et innebygget system som gir brukeren tilgang til kommunikasjon og oppsett av skjermen.

Varenr:108157
Unitronics Unistream USL-156-B05 HMI 15,6'' HMI VNC Version

Spesifikasjoner:

  • Unistream skjerm i 15.6'' og oppløsning 1366x768
  • 0o til +50oC arbeidsområde
  • TFT, LCD, antirefleks,  berøringsskjerm
  • Farger 16M (24 bit)
  • IP66 front, IP20 bakside
  • 2 x Ethernet port og 2 x USB host Type A

 

 

 

Nyheter


 

0

Empowering Safety Excellence – GMI's White Paper

GMI har utarbeidet et grundig white paper som understreker nødvendigheten av omfattende sikkerhetsløsninger for å opprettholde pålitelige systemer i potensielt eksplosive områder og andre farlige omgivelser. Last dette ned her.

Les mer
0

NYHET - Kompakte energimålere

M50 serien energimålere fra MG tar svært liten plass, og kan enkelt installeres i både nye og eksisterende tavler eller produksjonsutstyr. De gir detaljert energiforbruksovervåking via Modbus-kommunikasjon.

Les mer
0

Pro-face Videos

Pro-face tilbyr en rekke opplæringsvideoer. Pro-face er en ledende global leverandør av et bredt spekter av maskinvare- og programvareløsninger for industriell automatisering.

Les mer
0

MG Video Library

MG tilbyr en rekke opplæringsvideoer. MG / M-System er synonymt med signaltilpassing og Tormatic har forhandlet omformere i mer enn 30 år. Utallige oppgaver er løst med produkter med stadig mindre fysiske mål.

Les mer
0

Automatik 2024

AUTOMATIK ➡ Din mulighet til å fremtidssikre og optimere din bedrifts produksjon. Besøk AUTOMATIK-messen og få innsikt i de nyeste teknologiene, nettverk med innovative leverandører i bransjen og bli inspirert av ny kunnskap fra et fremtidsrettet konferanseprogram.

Les mer
0

Euro Expo Kristiansand 2024

Den 4. - 5. september møtes vi i Sørlandshallen. Møt bransjens ledende leverandører og se nye produkter, innovative materialer og effektive løsninger for produksjons- og prosessindustrien. Velkommen!

Les mer