Våre hovedprodukter:

AquaTROLL 100/200 - Overvåking av vannkvalitet

AquaTROLL 100/200 fra In-Situ er det første instrumentet av sitt slag som er konstruert for å overvåke og dermed forhindre, forurensning i vann. Den måler og logger vannets konduktivitet og temperatur. AquaTROLL 200 måler og logger i tillegg nivå!

 

  • Konstruert for å tåle tøffe forhold
  • Klargjort for SCADA og Telemetri oppgaver
  • Lang levetid på batteri
  • Kun 18,3mm diameter
  • AquaTROLL® 100/200 har lavt strømforbruk og kan arbeide på ekstern strømforsyning 8 - 36 V DC eller interne batterier som In-Situ Inc. garanterer å vare i 5 år selv med et arbeidstempo på en logging hvert 15 minutt.

    Instrumentet veier bare 0,5kg og har en diameter på 18,3mm og en lengde på 315mm. Hele kapslingen er utført i titanium for maksimal sikkerhet mot korrosjon selv under tøffe forhold. Instrumentet kan plasseres på angitt sted og logge data over tid, for så å tas opp for avlesning, eller instrumentet kan stå tilkoblet med In-Situ’s Twist-Lock kabelforbindelse. Tilpasset for bruk i SCADA eller Telemetri oppgaver med innebygd Modbus/RS485/SDI-12 og 4 - 20mA utgang.

Med programmet Win-Situ® kan data fra Aqua Troll 100/200 avleses i det format som brukeren foretrekker. Win-Situ er et grafisk grensesnitt med bilder og diagrammer for oppsett og avlesning. Måleverdier kan avleses direkte eller logges for videre behandling i for eksempel regneark.

© Copyright 2021 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør