Våre hovedprodukter:

Jazz - Micro-PLS med to linjers display

Jazz fra Unitronics er mye mer enn en reléerstatter! En smart og rimelig løsning for mindre automatiseringsoppgaver!

Bli kjent med den nye Jazz-serien - Jazz-J med flere fordeler som flat front, bedre ytelse, større minnekapasitet, innebygget mini-USB programmeringsport og Ethernet via Add-on port.


Som tidligere har Jazz ladder programmering, matematikk, lagring, innstilling, sammenligning av verdier, klokke, dato og vektor funksjoner. Du kan bruke interrupts, sløyfer og direkte lese/skrive til inn- og utganger. Rett og slett et avansert program med dra og slipp objekter. Et kit bestående av RS-232 port og nødvendige kabler selges separat.

Jazz gir deg mulighet til å forhåndsprogrammere opptil 60 forskjellige tekster på displayet som består av 2 linjer á 16 tegn. Dette kan være informasjon til operatører, indikering av innstilling eller variable data fra prosessen, klokke, dato, timere osv. Tastaturet er alfanumerisk for inntasting av tall og bokstaver.

Jazz tilbyr flere kommunikasjonsmuligheter. Det mest spennende er kanskje SMS-mulighetene som muliggjør fjernkontroll og avlesning via GSM telefoni. Via modem kan en laste ned program til Jazz, feilsøke og fjernstyre kontrollerens panel. Videre er det mulighet for Modbus kommunikasjon til PC og OPC/DDE servere.

© Copyright 2020 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør