Våre hovedprodukter:

R1MS - Isolert temperaturinterface

R1MS fra M-System er en smart multiplekser med 8 isolerte innganger, primært for måling av temperatur. Hele 13 forskjellige typer termoelementer kan velges i tillegg til ±10 V DC. Kommunikasjon foregår via RS-485 eller RS-232C med Modbus RTU.

  • Kan innstilles for 13 typer termoelementer samt ±10 V DC.
  • 1500 V AC isolasjon mellom hver analog inngang, trigger, strømkilde og alarm.
  • Har både RS-232C og RS-485 kommunikasjonsporter.
  • Utmerket støydemping gir stabile og nøyaktige målinger i industrielt miljø.
  • Høy samplingshastighet på 50 mS/8 kanaler. (Sekundær siden)


Isolasjon mellom kanalene er fullgod 1500 V AC, samt at det er full isolasjon mellom ekstern trigger, kommunikasjonsport, alarm kontakt og strømkilde. R1MS har en utmerket støyfiltrering for 50 (60) Hz fra nettet. Hver inngang er utstyrt med sin separate transformator som kan motstå en høyspenning på 1500V AC mellom hver kanal og fra inngang til jord uten særlig effekt på signalbehandling og nøyaktighet. Måling av flere temperaturer fra termoelement er gjerne utsatt for høyfrekvent støy fra nettet forårsaket av motorstyringer, kontaktorer, sveisemaskiner o.l. R1MS er et godt valg i slike applikasjoner med en støydemping på 120 dB CMRR (Common Mode Rejection Ratio) og 65dB NMRR (Normal Mode Rejection Ratio).

Spenningen fra termoelementet er en meget liten likespenning rundt 41 milliontedels volt. (41µV) per. °C. (Type K element). Det sier seg selv at kvaliteten på forsterkeren med multiplekser må være høy. M-System har et udiskutabelt godt rykte for høy kvalitet og stor langtidsstabilitet

© Copyright 2021 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør