Våre hovedprodukter:

UNIK 5000 - Trykksensorserie i 316 SS

UNIK 5000 er den nyeste serie med trykksensorer fra Druck, basert på et modulært system for å kunne tilby en rekke sensorer med forskjellige bruks- og måleområder på en fleksibel og langt raskere måte enn tidligere.

Den modulære oppbygningen gjør det mulig å spesifisere transmitteren eller transduceren slik at den er best mulig tilpasset aktuelt bruksområde. Trykk er en av de mest målte parametre i vår teknologiske verden hvor krav til stabilitet og pålitelighet er viktig og ofte av kritisk betydning. Fleksibiliteten, stabiliteten og nøyaktigheten til UNIK 5000 vil kunne tilfredsstille de fleste brukere innen olje og gass, kraftverk, nivåmåling, prosessindustri, bruk i testutstyr, skipsindustri og annen industri, forskning m.m.

Selve hjertet i sensoren er Drucks egenutviklede silisiumsensor basert på den piezo-resistive effekten. Forskjellige elementer produseres for å dekke forskjellige trykkområder. Det er mange fordeler med silisiumsensoren, blant annet at den er robust og stabil. Det er også en fordel at en ut fra selve sensoren kan benytte signalet uten bruk av elektronikk for å kompensere for temperaturdrift og ulinearitet. Passive komponenter direkte på silisiumskiven gjør jobben. Sensorene kan derfor egne seg spesielt i bruk der det er behov for lavt strømforbruk, lavt støynivå og hurtig respons. 
 
UNIK 5000 sensorene produseres i trykkområder fra 70mBar til 700Bar. Det finnes 3 nøyaktighetsklasser fra 0,2% til 0,04%. Mange forskjellige trykktilkoblinger samt forskjellige elektriske tilkoblingsmuligheter kan leveres for å passe til aktuell oppgave. Sensorer kan leveres med et operativt temperaturområde fra -55°C til +125°C. 
 
  • Trykkområder: Alle nullstilte områder fra 70mB til 70Bar
  • Forseglede trykkområder: Alle nullstilte områder fra 10Bar til 700Bar
  • Absolutte trykkområder: Alle nullstilte områder fra 350mBar til 700Bar
  • Differanse trykkområder: Alle områder fra 70mBar til 35Bar, Våt/Tørr og Våt/Våt medier
  • Barometriske trykkområder: Alle områder, minste båndbredde 350mBar

Utganger:
  • Transmitter PTX strømutgang 4-20mA
  • Transducer PDCR med spenningsutgang 100mV
  • Transducer med forsterker PMP med spenningsutgang 0-5V, 1-6V, 0-10V, 0,5-4,5V ratio og isolert samt programmerbar utgang

 

En rekke ulike parametre kan altså settes for hver sensor, for å få den best mulig tilpasset applikasjonen - gå inn på produktets egen hjemmeside, og bygg din egen sensor! 

Ønsker du et tilbud på sensoren du har konfigurert kan du kopiere koden du får og sende den til info@tormatic.no

© Copyright 2021 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør