Våre hovedprodukter:

RuggedTROLL 100/200 - Måling og logging av vanndybde, trykk og temperatur

RuggedTROLL 100 / 200 fra In-Situ er en komplett datalogger for måling og logging av vanndybde, trykk og temperatur! Innebygde følere for trykk og temperatur, målekrets, loggefunksjon og spenningsforsyning fra lithiumbatterier med 5 års garantert levetid.

 

Avlesning til PC foregår via en egen dokkingstasjon. Skal arbeidet utføres i felten, kan det være en fordel å benytte In-Situ’s egen lomme-PC – Rugged-Reader.

RuggedTROLL 100 er helkapslet og tett for både fersk- og saltvann. Loggeren har en rekke bruksområder. Ønskes for eksempel en rask og sikker måte å overvåke nedløpet til en elv over en viss periode, kan et antall RuggedTROLL 100 monteres på utvalgte steder og overlates til seg selv til det er tid for avlesning. Med dokkingstasjonen og In-Situ’s egen software – Win-Situ – kan vannstand og temperatur analyseres og lagres for senere bruk.

Ved behov for å måle temperaturer over tid, gjerne på værutsatte steder, er RuggedTROLLl 100 en utmerket løsning. Dersom det også vil være behov for å måle vannstand, og du i tillegg er prisbevist med ønske om stort utbytte for hver krone investert i utstyr er RuggedTROLL 100 midt i blinken!
 

  • Måler temperatur i område -20 til +50°C
  • Måler vanndybde i områder fra 0-9m til 76m
  • Logger 32.000 data points med en loggehastighet på opp til 1 pr. sekund
  • Dimensjon: 26,2mm diameter, 14,0cm lengde, 170g
  • Nøyaktighet typisk ±0,1%FS for trykk og ±0,3°C for temperatur
  • Innebygd lithiumbatteri med en levetid på 5 år, eller 2 millioner avlesninger

 

RuggedTROLL 200 er en RuggedTROLL 100 med kabel - konstruert for dem som ser etter en sensor med lav pris og gode spesifikasjoner, Dyrere modeller har bedre nøyaktighet og mer datalagring, så det er behovet som må avgjøre valget. RuggedTROLL 200 har ikke ventilert kabel, og må derfor ha hjelp av en barometrisk sensor - BaroTROLL 100. Denne benyttes i tillegg for å kompensere for lufttrykket. 

© Copyright 2020 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør