Våre hovedprodukter:

10xx - Dekadebokser

I mer enn 40 år har dekadebokser fra Time Electronics gitt instrumenteringsfolket i industrien, på laben, i skolen etc. førsteklasses funksjoner. Dekadeboksene er i bruk som referanse, belastning, spenningsledere, innen kretsdesign og i undervisning.

 

Produktene har en robust og pålitelig konstruksjon med hus av metall som gir elektrisk skjerming og mekanisk beskyttelse. Den grundige fabrikkontrollen kombinert med en omhyggelig utvelgelse av komponenter sikrer at dekadene holder sine spesifikasjoner gjennom en meget lang brukstid. Det er benyttet vendere med store og klare tall som gir brukeren en god visuell oversikt og samtidig hindrer feil i innstilling av verdier.

Gjennom tidene har dekadene fra Time Electronics alltid vært rimelige alternativer til såkalte presisjonsdekader, men kvaliteten fra Time Electronics kan faktisk måle seg med det beste på markedet.

Det leveres dekader for hver av de tre grunnleggende elektriske måleenheter – resistans, kapasitans og induktans – med forskjellige områder, effekt og nøyaktighet for å dekke et allsidig bruk og mange behov. Dekadebokser for høy presisjon og lav ohmverdi har en spesiell verdifull karakteristikk: Innstilt nullresistans er ikke bare lav, men også variasjon på restverdien er minimal. Flere gullbelagte kontakter blir brukt for å gi høy pålitelighet og nøyaktighet.

Tormatic har representert og solgt dekader fra Time Electronics i over 30 år. Sjelden har vel en produktgruppe i vår bransje endret seg mindre. Men hvorfor endre et vinnende konsept må være ledetråden for Time Electronics ingeniører!

© Copyright 2021 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør