Våre hovedprodukter:

Impact X - Smarttelefon, Ex

Impact X har alt en vanlig smarttelefon har pluss litt til. Produktet har flere unike egenskaper som for eksempel et 3000 mAh batteri og 4.3 tommers retinaskjerm med kapasitiv touch som dermed kan betjenes med hansker. Den har tre HD kamera samt Wi-Fi, 3G og Bluetooth. Telefonen kan også brukes som en Tablet eller PDA.

 

Dette muliggjør nye måter å jobbe på i felten. Impact X er en fleksibel og allsidig plattform som gjør at den kan erstatte mange oppgaver som i dag gjøres med penn og papir. Produktet kan brukes til inspeksjoner, RFID lesing, arbeidstillatelser, strekkodelesing, SAP / ERP, opptak av bilde og video, overvåking, videokonferanse, CCTV (med hjelmkameraet Orbit X), man down system, samt alle andre egenskaper som finnes i en moderne smarttelefon. 

Bartec Pixavi har også utviklet en videokonferanseapplikasjon, som heter SIPIDO. Dette gjør at brukeren kan ha videokonferanser og streame live HD video fra felten. Man kan jobbe smartere ved å løse problemer med fjernhjelp, samt redusere reisetid og kostnader. Produktet kjører Android 4.2.2 og tillater bruk av tredjepart apps, for eksempel ERP systemer fra SAP og andre. Alt i alt er dette en revolusjon innen bruk av mobile enheter i eksplosjonsfarlige områder!

© Copyright 2020 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør