Våre hovedprodukter:

PCR500M - AC/DC strømkilde

PCR500M fra Kikusui er en overraskende kompakt vekselstrømkilde som gir deg alle muligheter for utprøving av forhold rundt forsyningsstrøm til elektronisk utstyr innen effektområde opptil 500VA AC og 400W DC.

PCR500M kan brukes like enkelt som en variabel transformator eller som en spenningsregulator, men har i tillegg en rekke funksjoner til hjelp ved test av utstyr. Den også kan ha stor nytteverdi i vitenskapelige forsøk innen en rekke disipliner hvor en kan dra nytte av den store fleksibiliteten som tilbys ved AC spenning fra 1V til 270V med frekvens fra 40Hz til 500Hz og DC spenning fra 1,4V til 380V.

 

Den lave vekten og kompakte formen er gjort mulig ved bruk av fasebreddemodulering i strømforsyningen. Høy kvalitet er noe som kjennetegner Kikusui, og PCR500M tilbyr høy kvalitet med en imponerende 70% effektivitet. Strømkilden har målefunksjoner, memory-funksjoner, høy grad av sikkerhet og intern beskyttelse, samt flere muligheter for kommunikasjon for automatisk oppsett eller testing med datalogging.

 

 • Strømkilde med flere utgangsvarianter:
  PDCR500M kan levere vekselstrøm eller likestrøm, som opsjon kan også utgangen ha vekselstrøm overlagret likestrøm.
 • Memory funksjon:
  Du kan lagre tre kombinasjoner med oppsett for spenning og frekvens, ved å aktivere disse under drift kan du observere endringer som oppstår. Med et ekstra kort kan dette utvides til 10 kombinasjoner.
 • Målefunksjoner:
  Du kan måle spenning, strøm, effekt, reaktiv effekt, effektfaktor, forvrenging og strømtopp.
 • Kommunikasjon:
  RS-232C er standard, GPIB og USB er opsjoner.
 • Analog styring:
  Ved å benytte en opsjon kan du la en analog spenning styre utgangen.
 • Kontroll fra PC:
  Via RS-232C kan du kontrollere PDCR500M fra PC. (Eventuelt via USB eller GPIB) Program som følger med, gjør det mulig å styre strømkilden og logge målingene gjort på utgangen.
 • Mål:
  B x H x D: 214mm x 150mm x 395mm
 • Vekt:
  Kun 6 kg
© Copyright 2021 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør