Våre hovedprodukter:

M2FV - Programmerbar inn- og utgang med bryter

Fra M-System kan vi levere en signalomformer som et alternativ til de digitalt programmerbare typene. M2FV har DIP svitsjer for ulike inngangssignaler og for valg av utgangssignal. Disse er uavhengig av hverandre for å kunne tilpasses den aktuelle oppgaven.

M-Systems ingeniører har i tillegg lagt inn en mulighet for å velge mellom to responstider på utgangssignalet, det er gjerne slik at noen prosesser krever et utgangssignal som reagerer raskt på endringer i inngangssignalet, men ofte er det ikke ønskelig at utgangssignalet er for følsomt for små svingninger på inngangssignalet.
 
M2 er en serie signalomformere med kompakte mål, montert på sokkel for enkelt vedlikehold. M2FV har 3-veis isolasjon konstruert for å tåle 2000Vac @1 minutt mellom inngang/utgang/strømforsyning/jordforbindelse. I alt er det hele 36 mulige innstillinger som alle er konstruert slik at nøyaktigheten på ±0,2% opprettholdes selv om en skifter område. Hvis en ønsker å justere signalet til et instrument eller å kalibrere omformeren, er det mulig å justere null og område ±2%.
© Copyright 2020 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør