Våre hovedprodukter:

R3 - Fleksibel Remote I/O

M-Systems R3 serie har et bredt utvalg av I/O- og nettverksmoduler, og tilbyr et av markedets mest kompakte løsninger med opptil 8 isolerte analoge innganger og opptil 64 digitale inn- eller utganger på ett kort.


M-System R3 er konstruert for å arbeide sammen med PC og PLS systemer for å tilføre fleksibilitet og isolerte inn- og utganger til systemene. Kommunikasjonen går direkte til PC eller PLS via industriens standardprotokoller som Profi-Bus, ModBus, Ethernet (ModBus/TCP), Device-Net, Lon-Works, CC-link og T-link.

M-System R3 kan også arbeide alene i felten i samarbeid med standard HMI programmer som Citect, iFix og InTouch.

Fleksibiliteten og skaleringsmulighetene til R3 gjør det enkelt med tanke på fremtidige utvidelser. Isolerte analoge inngangskanaler med høy grad av kvalitet på A/D omformere, driftssikker og stabil konvertering til fysiske data samt skalering understøttes av det faktum at M-System har jobbet med dette i over 30 år, og er ledende i Japan på området.

M-System er spesialist på signalomformere og tilbyr moduler til R3 som dekker ikke bare 4-20mA, 1-5V eller digitale inn-/utganger, men også innganger som er tilpasset termoelement, andre temperaturfølere, strekklapper, AC signaler, puls signaler m.m. Kvalitetsomformere med galvanisk skilt inngang, utgang og power, samt immunitet mot magnetfelt og støy grunnet høy isolasjonsevne. Det er også mulig å oppnå redundans på kommunikasjon og strømforsyning i kritiske prosesser. Alle modulene kan byttes uten å stoppe prosessen/driften (HOT SWAPPABLE).

© Copyright 2020 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør