Våre hovedprodukter:

Vision 350 - PLS med 3,5" operatørpanel

Denne PLS'en fra Unitronics måler kun 96 x 96 mm, men har både et 3,5" TFT operatørpanel og 5 programmerbare taster lett tilgjengelig i front. PLS'en kan ha opptil 512 I/O med interne og eksterne I/O moduler.

 

  • Flere PID-sløyfer med automatisk innstilling.
  • Intern database på 120K for datalogging og resepter.
  • Loggede data kan overføres til Micro-SD minnekort.
  • Kommunikasjonsløsninger med TCP/IP Ethernet, GMS, SMS, MODBUS og CANopen nettverk.
  • Fjerntilgang for datainnsamling og programnedlastning.
  • Web-server – gjør det mulig å få tilgang til data via Web-lesere som Internet Explorer og Firefox.

 

Et applikasjonsminne på 1MB for ladderkode, i tillegg til de 3,5MB for symboler og fonter, gjør det mulig for Vision 350 å utføre svært omfattende kontroll- og automatiseringsoppgaver. Operatørpanelet med 256 farger og touch gjør det mulig med fargekodet operatørinstruksjoner, så hvorfor ikke lage et illrødt varsel ved feilmelding... Mulighetene er der! Displayet kan også vise søylediagrammer og trendkurver basert på historiske data, for å vise i hvilken vei prosessen går. Det kan tegnes opptil 1000 skjermbilder med 250 bilder pr. applikasjon som gir uendelig mange muligheter for å få den beste løsningen.

 

Vision 350 PLS/Grafisk HMI er ikke noe unntak fra Unitronics’ policy om et svært bra forhold mellom pris og ytelse, noe som gjør det mulig å utnytte både PLS og operatørpanel til en billig penge! Fordeler som enklere programmering og et minimum av kabling får du med på kjøpet.

© Copyright 2019 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør