Våre hovedprodukter:

SP5000 serien - Operatørpanel og kontrollenhet i to separate enheter

SmartPortal 5000 fra Pro-face er deres nyeste HMI-serie hvor produktene består av to hovedelementer: selve operatørpanelet og kontrollmodulen/CPU'en.

Konseptet med operatørpanel og kontrollmodul i to separate enheter gir mange muligheter og stor fleksibilitet til å velge det operatørpanelet og den kontrollmodulen som passer best til applikasjonen! Operatørpanelene leveres i forskjellige størrelser og med ulik funksjonalitet. Og kontrollmodulene leveres med ulike programvarer som enten Pro-face' eget stabile operativsystem for programmering via GP-PRO/EX programvaren eller som en Windows plattform typisk for Scada programvare, eksempelvis Pro-face WINGP.

Premium operatørpanelene:

  • Høy ytelse i størrelsene 10", 12" og 15"
  • 12" SP-5660TP har IP67F og innebygd WiFi antenne – gjør det enklere å installere et trådløst nettverk i røffe omgivelser
  • Integrert lysstyrke sensor
  • Automatisk skalering av grafikk gir fordeler der ulike panelstørrelser brukes sammen

Advanced operatørapnelene:

  • Wide-screen formater i 7", 10" og 12" gjør at mye informasjon kan presenteres pr side!

Power Box kontrollmodulen:

  • Basert på Pro-face egne garantert driftssikre operativsystem for bruk sammen med GP-PRO/EX
  • Rask prosessering av data og oppdatering av grafikk
  • Mange kommunikasjonsmuligheter og drivere

Open Box kontrollmodulen:

  • Åpen Windowsbasert løsning, typisk for bruk sammen med Scada eller annen programvare
  • Mange kommunikasjonsmuligheter

 

 

SP5000-serien kan styres fra nettbrett og smarttelefoner via Pro-face' egen Remote HMI app, denne kan kjøpes fra Appstore eller Google Play!

Se en kort interessant applikasjonsvideo her: 


GP-PRO EX programvaren inneholder alt av drivere til PLS’er og annet automatiseringsutstyr. Den har også mulighet til å gi operatørpanelet PLS funksjonalitet ved at logikk kan programmeres i ladder. En mengde skjermbilder kan lages, de kan inneholde alt fra trykknapper og lamper til respethåndtering, alarmhåndtering, animasjon, datalogging og mye mer! Det er selvfølgelig mulig å simulere både grafiske skjermbilder og PLS-logikk på din PC! Nedlastning av prosjektfil til SP5000-panelene skjer enten via Ethernet, USB, USB minnepenn eller via SD-kort.


Merk også at Pro-face har utviklet egne USB tilbehørsprodukter som lystårn, tastatur, fingeravtrykksscanner m.m. for enkel & rask installasjon. Se mer her

 

© Copyright 2020 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør