Våre hovedprodukter:

EZ serien - Tilbehør til operatørpaneler

Oppnå bedre effektivitet med fleksibelt og brukervennlig tilbehør til Pro-face operatørpaneler.

EZ-serien består av USB-tilbehør som gir ytterligere funksjonalitet til ditt operatørpanel! Enkel tilkobling via USB, enkel montering i et 22mm hull og enkel konfigurasjon via utviklingssoftwaren GP-Pro EX.

 

EZ lystårn

Maskinstatus kan enkelt visualiseres vha. EZ lystårn. Velg mellom 4 forskjellige farger (rød, grønn, gul og blå) for hvert av de tre lysene, i tillegg til 4 ulike hørbare alarmer. 

 

 

EZ bryterpanel

EZ bryterpanel er en rekke bestående av fem knapper m/lys som fritt kan konfigureres i seks forskjellige farger og tre hastigheter på blinkingen. Skriv ut etiketter med egen tekst eller symboler for trykknappene. EZ bryterpanelet gir deg mulighet for tilbakemelding ved bruk av lys (fast eller blink) dersom det er ønskelig eller påkrevd. Det kan også brukes til å indikere alarmstatus med forskjellige farger.

 

 

EZ tastatur

EZ tastatur er nytt produkt som muliggjør inntasting av verdier, etc. direkte til operatørpanelet. Dette er en enkel løsning for de som måtte ha problemer med å trykke direkte på skjermen eller som ønsker tastatur i tillegg. Du kan fritt velge å benytte funksjonstaster, numeriske taster eller alfabetiske taster. Du kan også benytte etikettmalen i GP-Pro EX til å lage egne symboler eller tekst, og skrive ut medfølgende etiketter.

 

© Copyright 2021 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør