Våre hovedprodukter:

LU7 - Modulbasert LED-lystårn, Ø 70mm

LU7 fra Patlite har standard lysmoduler med diameter 70mm som fritt kan stables på hverandre i ønsket fargekombinasjon. Moduloppbyggingen gjør det svært enkelt å bytte eller utvide antall lys.

I tillegg til lys i fem forskjellige farger kan alarmsirener, lydmoduler og xenon-lignende flash monteres i lyssøylen.

 

Signaltårnene benytter det siste innen LED teknologi som gir svært klare og intense lys. Den runde formen gjør at lysene lett kan sees fra alle kanter og fra lange avstander. Antall lys og hvilke farge disse skal ha må velges utifra behov og type oppgave.

Den modulære oppbygningen gjør det enkelt å bytte og/eller utvide med flere lys, velg mellom fargene; hvit, blå, grønn, guloransje og rød. LED har lang levetid og gir også besparelser når det gjelder vedlikeholdsarbeid i forhold til tradisjonelle pærer.

Signallysene har miljøbeskyttelse IP 65 og tåler dermed både støv og en vannsprut.
 

LU7 benytter seg av en patentert teknikk som gir en svært enkel montering/utskiftning av nye lys. De ulike modulene kan med et enkelt håndgrep skrus fra hverandre uten bruk av verktøy. En termineringsenhet med fargekoder i sokkelen forenkler installasjonen ytterligere.

 

  • Diameter på 70 mm
  • 24 V DC 
  • 90 – 240 V AC
  • IP 65
  • Opsjon: Alarmsirene med max 90dB og justerbart volum (IP54)
  • Opsjon: Rørsokkel og/eller veggmonteringsbrakett

 

Selve installeringen er en enkel sak da hver lysfarge er representert med en rekkeklemme i samme farge. Utvidelse eller reduksjon av antall lys krever ikke ny kabling. Lystårnene kan monteres direkte uten fot, men flere typer montering er mulig som rørsokkel eller ulike braketter for montering på vegg. For å få lyssøylene enda mer synlige kan de monteres på stål- eller aluminiumsstenger som finnes i flere høyder.


LU7-XE er en lysmodul med et enormt sterkt blinkende lys. Flash er svært godt egnet der en vanlig lysmodul kan være vanskelig å se, eller den kan kombineres med vanlig lys og benyttes for en tilstand som betyr at det virkelig er fare på ferde.

© Copyright 2020 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør