Våre hovedprodukter:

RZUS-U9 - PC-Recorder

RZUS-U9 fra M-System er et glimrende verktøy for måling, lagring og analysering av data på industrigulvet, så vel som på laboratoriet. Enheten kobles enkelt til PC'en med en USB-kabel.

Kommunikasjon med PC og strømforsyning av dataenheten foregår via en og samme tilkobling, takket være meget lavt strømforbruk av RZUS-U9 PC Recorder. Suverent for mobile datafangstløsninger, ingen ekstern strømforsyning kreves og ingen batterier må byttes.

 

  • 12 isolerte, individuelt programmerbare innganger
  • Velg mellom 13 ulike termoelementer, 12 RTD-typer,
    potensiometer, +/- 12V DC og DC strøm via shuntmotstand
  • 500V AC isolasjon mellom hver inngang, trigger inngang,
    komm.porter, strømkilde og alarmutg.
  • USB og RS-485 grensesnitt
  • God støydemping gir stabile og nøyaktige målinger i industrielt miljø
  • Leveres med MSRPAC - 2005 software

 

PC-Recorderen blir et grensesnitt mellom den analoge verdenen og PC'en, og det er tenkt på de fleste muligheter med tanke på temperaturfølere, potensiometergivere, spenning og strøm signaler fra elektroniske givere. Det er også vel verdt å merke seg at alle 12 inngangene er isolert seg imellom, så vel som mot jord og spenningstilførsel.

 

RZUS-U9 er en 12 kanals universal inngangsmodul for datafangst spesielt konstruert for M-Systems PC Recorder dataprogram, MSRPAC - 2005. Men med Modbus RTU protokoll er enheten også velegnet til å arbeide sammen med andre standard HMI/SCADA programpakker.

 

RZUS-U9 kan anvendes sammen med de fleste standard PC’er med USB port, og er tilpasset full hastighet for USB 2.0. I tillegg til USB port er RZUS-U9 også utstyrt med en RS-485 port for ekspansjon med flere PC Recorder I/O moduler opptil 10 meter borte. For lengere avstander - opptil 500 meter anbefales RZMS-U9.

 

Både RZUS-U9 og RZMS-U9 konfigueres fra PC, og programmet gir mulighet for individuell oppsett for hver kanal, filter og burnout for termoelement og RTD innganger. Program for konfiguering og dataanalyse følger med ved kjøp av PC Recorder.

© Copyright 2021 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør