Våre hovedprodukter:

Sikker fjerntilkobling uten å åpne porter i brannmur!

Fra vår danske leverandør Secomea kan vi levere den enkleste og sikreste fjerntilkoblingsløsningen på markedet! Ideell for fjernbetjening, overvåking, datalogging etc.


Secomea har løsningen for enkel og sikker fjerntilkobling av automasjonsutstyr for programmering, overvåkning eller datalogging. Fleksibilitet er en viktig faktor, systemet er derfor skalerbart, det kan benyttes like godt mot små maskiner med kun en enkelt PLS som mot større anlegg med flere PLS’er og annet utstyr!

Systemet er mye enklere å sette opp enn tradisjonell VPN-kommunikasjon! Ingen åpning av porter i brannmur, ikke behov for fast IP-adresse, ingen VPN-konfigurasjon, og heller ingen store krav til brukerens dataferdigheter. Løsningen er typisk laget for automatikere uten IT- eller nettverkskunnskap og den består av 3 grunnleggende komponenter:
 

  • SiteManager – Modemet som kobles til eksempelvis PLS’en, operatørpanelet eller frekvensomformeren som man ønsker å fjerntilkoble.
     
  • LinkManager – Programvaren som gir administratoren (typisk den som programmerer eksempelvis PLS’en/operatørpanelet/frekvensomformeren) tilgang fra sin PC eller mobile enhet (nettbrett/mobiltelefon….) mot det som ønskes fjerntilkoblet (PLS, operatørpanel….). 
     
  • GateManager – Programvaren som håndterer og overvåker kommunikasjonen mellom administratorens/programmererens PC eller mobile enhet (via LinkManager’en) og den fjerntilkoblede PLS’en, operatørpanelet eller frekvensomformeren (via SiteManager’en).

 


Sikker fjernbetjening og IoT Gateway


- Uten å åpne porter i brannmur

- Støtter Ethernet/IP, Profinet, Modbus etc.

- USB og RS-232 porter

- Datainnsamling til Secomeas DCC Cloud, Azure, AWS m.fl.

- Svært brukervennlig

 

© Copyright 2020 Tormatic AS.
Publiseres med eRedaktør